Försäljningsvillkor

KLARNA

Läs Klarnas betalningserbjudande här 

RÄTTIGT SPELPRIS
Alla våra kunder är viktiga och får ett Skand-elfordon med tillbehör till samma, valfria låga pris. Så du behöver inte tänka på om samtidigt Skand-säga elfordon beställt av en granne att förhandla om sin halva standard än du!

FLEXIBELT BIDRAG
Skands avbetalning kräver ren kreditinformation. Ingen utbetalning krävs. Betalningsperiod upp till 48 månader. Till exempel för ett köp på 2 000 € är det totala beloppet för månadsfakturan 67,32 € (alla kostnader kan hittas). Du kommer att få ett kreditbeslut vid beställningstillfället. Om du vill kan du betala av alla avbetalningar samtidigt, den tillgängliga delen är inte full av ränta eller utgifter alls.

KÖPVILLKOR
Leveranskostnaderna är 129 € för ett öppet elfordon (inkluderar överlämningstjänst), 290 € för ett slutet elfordon (inkluderar överlämningstjänst), 39 € för endast tillbehör (0 € vid beställning av ett fordon). Den beställda produkten levereras till kundens ytterdörr, om detta är möjligt med transportföretagets utrustning. Innan leveransen ringas kunden av transportföretaget och leveranstiden avtalas. Produkten levereras till kunden i ett kartongtransportpaket eller packas på en träpall.

Kontrollera produktens skick så snart den anländer, särskilt om du ser bulor eller hål i förpackningen. Produkterna lämnar oss alltid intakt. Om skador har uppstått under transporten, meddela omedelbart föraren och vår kundtjänst. Vi kan bara kompensera för transportskador som har rapporterats omedelbart till föraren.

AVBESTÄMMELSER OCH ÅTERBETALNINGAR
Följande villkor gäller endast för produkter som beställs från Skand Oys distansförsäljning och levereras också vid beställningstillfället i samband med orderbekräftelsen, när produkten beställs direkt från Skand Oy. Varje återförsäljare har rätt att erbjuda sina egna villkor, som inte nödvändigtvis inkluderar en returrätt. I konsumentskyddslagen förpliktas du att erbjuda returrätt endast för produkter som köps från distansförsäljning, direktförsäljning eller hemskärmar.

Kunden har rätt att returnera den intakta och oanvända produkten. Meddelandet måste göras inom 14 dagar efter ankomst av produkten och produkten måste överlämnas till föraren inom den upphämtningstid som avtalats med transportföretaget. Du kan öppna leveranspaketet och testa kontrollerna. Du kan också köra en kort provkörning på en torr och ren väg. Returrättet gäller endast en intakt och ren produkt som inte används i praktiken. Vid retur måste produkten packas om i originalförpackningen. Rederiet kommer inte att kunna sända en produkt som saknar originalförpackningen med fraktpallar. Om förpackningsmaterialet inte längre finns i lagring, är kunden ansvarig för att ordna transporten själv med sina kostnader och förpackningens hållbarhet, kan transportorder beställas från exempelvis Schenker.

Skand Oy har tio procent av det totala beställningsbeloppet i enlighet med konsumentskyddslagen om produkten ännu inte lämnat lagret (kapitel 5, avsnitt 28 i konsumentskyddslagen). Om produkten redan har lämnat lagret vid avbokningen, utöver rivningsavgiften, kommer en del av leveranskostnaderna att debiteras som en returkostnad i enlighet med konsumentskyddslagen (kapitel 6, 17 § i konsumentskyddslagen). På kundens begäran har Skand Oy skyldigheten att förse kunden med transportföretagets spårningskod som bevis på att produkten redan har lämnat åt kunden. Kunden är inte skyldig att ange orsaken till returen. Du kan också använda ett utskrivbart avbokningsformulär om du vill.

PLACERA EN BESTÄLLNING
Be om mer information från vår kundtjänst, 02 480 9060 (lokal / lokal tid) eller se vår webbplats www.skand.fi. Du kan göra en beställning genom att ringa vår kundtjänst på 02 480 9060 (lokal / lokal tid) eller genom att skriva till SKAND ORDERS, ID 5021244, 00003 SVARFRAKT (porto betalas sedan i förväg, ingen stämpel krävs). Porto för beställningsformuläret har redan betalats. Vi kommer sedan att bekräfta din beställning per telefon och med en inkommande orderbekräftelse innan vi skickar produkterna.