Tillbehör

För ett fulländat Skand-fordon

Det finns ett brett tillbehörssortiment till Skands elfordon, från stänkskärmar till full vinterutrustning. När du väljer originaltillbehör till ditt Skand-elfordon omfattas det helt säkert av garantin, eftersom tillbehören är kompatibla och av hög kvalitet. En del av tillbehören kan installeras redan före leverans.

Batterivärmare

Med hjälp av en batterivärmare startar ditt Skand-elfordon utan problem även på vintern. Samtidigt installeras en isolering kring batteriet som håller värmen i batteriet länge efter att du har åkt i väg.

Vi har önskat göra användningen av batterivärmaren så enkel som möjligt. Du hittar sladden till batterivärmaren i sätets förvaringsutrymme. När du kopplar den till eluttaget, värms batteriet upp till ca +20 grader och temperaturen hålls där. Testad i -32 graders kyla! I testet uppnådde batteriet rumstemperatur redan efter två timmar. När uppvärmningen avslutades var batteriernas temperatur fortfarande över noll grader efter sex timmar. Beställ en batterivärmare tillsammans med ditt Skand-elfordon, så får du installationen förmånligt och enkelt!

Vinterdäck

Dubbfriktionsdäcken, som skräddarsys för Skand, tillverkas i Europa och förses med dubbar i Finland. Förutom ett utmärkt grepp ingår alltid snygga originalfälgar i priset.

Dubbarna är lättdubbar som även lämpar sig för körning i en del inomhusutrymmen. Det är ändå bra att i förväg kontrollera med fastighetens ägare om det är tillåtet att köra med lättdubbar i byggnaden i fråga. Du kan även beställa friktionsdäck utan dubbar om du så önskar. Det är enkelt att byta däcken, eftersom fälgarna till de flesta av våra modeller är likadana som på en bil. Du kan även låta vilken firma som helst inom branschen byta däcken.

Beställ vinterdäck tillsammans med ditt Skand-elfordon, så får du vintertid installationen på köpet!

Stänkskydd

Det är fantastiskt att få köra iväg när solen på nytt skiner efter en regnskur och luften är härligt frisk. Med dessa stänkskärmar, som är specialdesignade för Skands elskotrar, skyddar du din rygg från att bli blöt när du kör på våta vägar.

Beställ tillsammans med din Skand-skoter så får du installationen på köpet!

Presenning

Skydda ditt värdefulla fordon från damm, fukt och blickar. Presenningen minskar även risken för skadegörelse. Den svarta presenningen är av hög kvalitet och tillverkad enligt måtten på Skands elskotrar. Den går dessutom att spänna nertill. Hålls på plats även i hård vind!